Lefserull er en klassiker til både tapas, koldtbord og fingermat. Vi har byttet ut den tradisjonelle røkelaksen med deilig nytrekt ørret.

Lefserull med ørrret

Lefserull er en klassiker til både tapas, koldtbord og fingermat. Vi har byttet ut den tradisjonelle røkelaksen med deilig nytrekt ørret.

Enkel30 min

Ingredienser

Antall porsjoner

4

lefserull med ørret:

4 skiver

ørret

1 ts

salt

1 ts

sitronsaft

4 stk

lefser

4 ss

smøreost

4 ss

pesto

0.5 stk

rødløk

1 pose

ruccula

Slik gjør du:

Lefserull med ørret:

Kok opp vann med salt og sitronsaft, og legg i ørretskivene. La fisken trekke og sett på lokket. Vannet skal ikke koke. Avkjøl ørreten før du legger den på lefsene. 

Tips:

​​​​Lefserull kan du slenge sammen kvelden før og la stå kaldt.

Smør lefsene med smøreost og pesto. Dryss over rødløk, ruccula og ørret i biter.

 

Rull lefsene sammen og del dem på skrå i 2-3 cm tykke skiver. ​​

Tips:

Om du ønsker å lage ulike variasjoner kan du fylle dem med det meste. Kanskje har du en deilig elgpølse eller speket reinsdyr på lur? ​

Flere oppskrifter med ørret