Lefserull med reinsdyrfilet smaker nydelig. Med hjemmelaget rødbetsalat og litt ruccula blir dette en innertier enten du serverer koldtbord eller tapas.

Lefserull med reinsdyrfilet og rødbetsalat

Lefserull med reinsdyrfilet smaker nydelig. Med hjemmelaget rødbetsalat og litt ruccula blir dette en innertier enten du serverer koldtbord eller tapas.

Enkel30 min

Ingredienser

Antall porsjoner

4

Lefserull med reinsdyrfilet og rødbetsalat:

0.5 ts

salt

0.5 ts

pepper

400 g

reinsdyrfilet

Rødbetsalat:

1 glass

syltede rødbeter

0.5 stk

eple

0.5 stk

rødløk

1 dl

kremfløte

150 g

majones

Tilbehør:

1 pose

ruccula

2 stilker

timian

4 stk

potetlefser

Slik gjør du:

Reinsdyrfilet:

Ha salt og pepper på reinsdyrfileten.

Varm opp en stekepanne med smør på middels høy varme, og stek reinsdyrfileten et par minutter på hver side, til fileten har en fin stekeskorpe og er medium stekt.

 

La den hvile noen minutter før du skjærer kjøttet i tynne skiver.

Rødbetsalat:

Kutt rødbetskivene, eple og rødløk i små biter. 

 

Pisk kremfløten til den begynner å tykne, og tilsett majonesen. Ha i salt og sukker, og rør det hele godt sammen. 

Lefserull:

Ha ruccula, timian, kjøtt og rødbetsalat på hver lefse. Rull sammen og del lefsene på skrå slik at de er cirka 4 cm lange.

Flere oppskrifter med reinsdyr