MENY hamburgermeny Close-menu button

Matoppskriftene fra jakt- og fiskedagene

Her finner du oppskriftene på smakebitene fra De nordiske Jakt- og fiskedagene på Elverum.

Publisert 10. august 2022 kl. 07.19

De nordiske jakt- og fiskedagene arrangeres for 58. gang. På lørdag serverer Anine tilbehør til helgrillet hjort på ettermiddagen og på søndag serveres en deilig viltgryte fra kl. 11-13. 

Vill mat

I dag finner du over 200 oppskrifter som spenner fra de helt tradisjonelle rettene som elgstek og stekt makrell til retter fra andre verdenskanter som dumplings og ceviche.

I tillegg til oppskrifter på vilt og fisk, har NJFFs matsider forslag til tilbehør, mattips og oppskrifter på både turmat og andre naturressurser som sopp, bær og ville vekster.

Se Norsk Skogmuseum sine sider for mer info, åpningstider, utstillere, billettsalg osv.

Oppskriftene finner du her: