Pizzasnurrer med restefyll er ikke bare en super lunsj, de er også perfekte å ta med seg på tur eller i matboksen enten du skal på jobb eller skole.

Pizzasnurrer

Pizzasnurrer med restefyll er ikke bare en super lunsj, de er også perfekte å ta med seg på tur eller i matboksen enten du skal på jobb eller skole.

EnkelOver 60 min

Ingredienser

Antall porsjoner

4

Pizzasnurrer:

1 boks

knuste tomater

1 neve

frisk basilikum

0.5 dl

olivenolje

0.5 ts

salt

0.5 ts

pepper

150 g

restekjøtt av vilt (pølser, kjøttdeig, stek, biff)

1 stk

liten rødløk

0.5 stk

paprika

8 stk

sopp

4 dl

revet ost

Pizzadeig

Du kan enten bake pizzadeigen selv, eller du kan kjøpe den ferdiglaget på butikken. Da anbefales det å kjøpe den som er rektangulær. 

 

Oppskrift på pizzadeig

 

 

pizzasnurr-4 .jpg

 

Slik gjør du:

Pizzasnurrer:

Om du skal lage pizzadeigen fra bunnen av, så starter du med det. Den trenger tid til å både elte og heve. 

Ha de knuste tomatene over i en bolle. Finhakk basilikumen og ha det over i bollen sammen med olivenolje. Krydre med salt og pepper, og rør det hele godt sammen. 

Finhakk kjøtt og grønnsaker. 

Kjevle ut pizzadeigen til et rektangel (om du har bakt den), og legg pizzadeigen på en melet kjøkkenbenk. 

Bred tomatsausen utover pizzadeigen, og strø revet ost på topp. Avslutt med kjøtt og grønnsaker. 

pizzasnurr-1.jpg

Det er lurt å ikke ha på for mye fyll. Da kan det bli vanskelig å rulle den sammen. 

Rull pizzadeigen fra langsiden til en pølse. 

pizzasnurr-2.jpg

Del pizzarullen i 3 centimeter tykke skiver, og legg dem over på et bakepapirkledd stekebrett. Dekk til stekebrettet og etterhev pizzasnurrene i cirka 20 minutter.

 

pizzasnurr-3.jpg

 

Varm opp stekeovnen til 225 grader. 

Stek pizzasnurrene på midterste rille i stekeovnen i cirka 12-15 minutter, til de er gjennomstekt og har fått en gyllen farge. Avkjøl pizzasnurrene litt før de eventuelt pakkes med i matboksen. 

Tips:

Pizzasnurrene kan godt fryses, så om du ønsker å ha noen på lager er det lurt å lage dobbel porsjon.

Her finner du flere oppskrifter med viltkjøtt