Potetsalat med pesto

Potetsalat med pesto passer perfekt til viltmat. Med litt knasende gode nøtter og pinjekjerner sammen med både bacon, chili, løk og vårløk har denne potetsalaten ekstra god smak.

Enkel40 min

Ingredienser

Antall porsjoner

4

Potetsalat med pesto:

15 stk

små poteter

140 g

bacon

0.5 stk

løk

2 stilker

vårløk

1 ts

chiliflak

25 g

ristede pinjekjerner

25 g

cashewnøtter

100 g

pesto

50 g

majones

0.5 ts

salt

0.5 ts

pepper

Slik gjør du:

Potetsalat med pesto:

Kok opp en kjele med vann og kok potetene med skallet på til de er møre. 

 

Varm opp en stekepanne på middels høy varme og stek baconet til det er crispy. La det avkjøles på tørkepapir mens du forbereder resten.

Finhakk løken og del vårløken i skiver. Bland sammen pesto og majones i en bolle, og tilsett løk, vårløk, chiliflak, pinjekjerner, cashewnøtter og bacon. 

Om potetene er litt store kan du dele dem. La de minste være hele. 

 

Ha potetene i bollen, og vend alt forsiktig sammen. Smak til med salt og pepper. ​

Her finner du flere oppskrifter på tilbehør