
Potetsalat med pesto
Potetsalat med pesto passer perfekt til viltmat. Med litt knasende gode nøtter og pinjekjerner sammen med både bacon, chili, løk og vårløk har denne potetsalaten ekstra god smak.
Publisert: 21. juni 2021 kl. 19.21
Sist oppdatert: 13. april 2023 kl. 08.50
Potetsalat med pesto passer som tilbehør til blant annet elgkarbonader, grillmat, wrap, elgburger, viltpølser, viltsmørbrød og til viltspyd.
Oppskrift
Potetsalat med pesto
Ingredienser
4 personer:
12-15 små poteter
140 gr bacon
100 gr pesto
50 gr majones
0.5 løk
2 vårløk
1 ts tørket chili
25 gr ristede pinjekjerner
25 gr cashewnøtter
Salt/pepper
Slik gjør du:
- Kok opp en kjele med vann og kok potetene med skallet på til de er møre.
- Varm opp en stekepanne på middels høy varme og stek baconet til det er crispy. La det avkjøles på tørkepapir mens du forbereder resten.
- Finhakk løken og del vårløken i skiver.
- Bland sammen pesto og majones i en bolle, og tilsett løk, vårløk, tørket chili, pinjekjerner, cashewnøtter og bacon.
- Om potetene er litt store kan du dele dem. La de minste være hele.
- Ha potetene i bollen, og vend alt forsiktig sammen. Smak til med salt og pepper.