MENY hamburgermeny Close-menu button

Potetsalat med pesto

Potetsalat med pesto passer perfekt til viltmat. Med litt knasende gode nøtter og pinjekjerner sammen med både bacon, chili, løk og vårløk har denne potetsalaten ekstra god smak.

Potetsalat med pesto passer som tilbehør til blant annet elgkarbonadergrillmatwrapelgburgerviltpølserviltsmørbrød og til viltspyd

Oppskrift
Potetsalat med pesto 

Ingredienser 
4 personer: 

12-15 små poteter 
140 gr bacon 
100 gr pesto 
50 gr majones 
0.5 løk 
2 vårløk 
1 ts tørket chili 
25 gr ristede pinjekjerner 
25 gr cashewnøtter 
Salt/pepper 

Slik gjør du: ​

  1. ​Kok opp en kjele med vann og kok potetene med skallet på til de er møre. 
  2. Varm opp en stekepanne på middels høy varme og stek baconet til det er crispy. La det avkjøles på tørkepapir mens du forbereder resten.
  3. Finhakk løken og del vårløken i skiver.
  4. Bland sammen pesto og majones i en bolle, og tilsett løk, vårløk, tørket chili, pinjekjerner, cashewnøtter og bacon. 
  5. Om potetene er litt store kan du dele dem. La de minste være hele. 
  6. Ha potetene i bollen, og vend alt forsiktig sammen. Smak til med salt og pepper.  ​

Potetsalat med pesto passer godt til disse oppskriftene: