Har du restekjøtt i kjøleskapet? Da er det veldig lettvint og godt å lage revet kjøtt av det. Server i en burger med en knasende god coleslaw.

Restekjøtt i burger

Har du restekjøtt i kjøleskapet? Da er det veldig lettvint og godt å lage revet kjøtt. Server i en burger med en knasende god coleslaw.

EnkelOver 60 min

Ingredienser

Antall porsjoner

4

Revet kjøtt:

600 gr

rester av stek

1 ts

pepper

1 ts

malt chili

2 ss

brunt sukker

3 dl

ketchup

1 dl

worchestersaus

0.5 dl

olje

Tilbehør

Coleslaw
Hamburgerbrød
Salat
Rødløk i skiver

Slik gjør du:

Revet kjøtt:

 

Varm opp stekeovnen til 150 grader.

 

Bland sammen pepper, malt chili, brunt sukker, ketchup, Worcestershire saus og olje i en bolle.

Ha restene av kjøttet over i en ildfast form og hell sauseblandingen over. La kjøttet steke i ca. 1.5 time. Rør litt i kjøttet etter ca. 1 time. 

 

Når kjøttet er klart kan du strimle det med to gafler. 

Server på hamburgerbrød med coleslaw, rødløk og salat. Alternativt kan du bytte ut coleslaw med Tyttebæraioli.

Flere oppskrifter med viltkjøtt