Rødbetkrem

Rødbetkrem smaker helt nydelig til viltkjøtt, spesielt på smørbrød, i en wrap eller i et pitabrød, på hamburgere og baguetter. Du kan spise denne smakfulle kremen til både kjøtt av stek, biff og karbonader.

Enkel30 min

Ingredienser

Antall porsjoner

4

Rødbetkrem:

2 store

store rødbeter

1 ss

olje

0.5 stk

løk

1 ss

smør

1 ss

eplecidereddik

1 ss

sennep

0.5 ts

kanel

1 ts

salt

1 ts

pepper

200 g

kremost naturell

Slik gjør du:

Rødbetkrem:

 

Varm opp stekeovnen til 220 °C.

 

Vask og fjern skallet av rødbetene. Del dem i to og ha dem over i en ildfast form med litt olje. La de bake i ca. 40 minutter.

 

Del løken i små biter. Varm opp en stekepanne med smør og fres løken til den er myk.

Ha i de bakte rødbetene, eplecidereddik, sennep, kanel, sukker, salt og pepper, og la småkoke i ca. 10 minutter.

Tilsett smøreost naturell, og kjør med en stavmikser til du har en glatt krem med stavmikser. 

Flere oppskrifter på tilbehør