![Rørte bringebær smaker nydelig på en nystekt vaffel eller på brødskiva. Du kan også bruke det i både bakst og desserter.](/mat/rorte-bringebaer/_/image/2b6e3b68-7201-497f-962c-2f6ece2963b7:56266ce27c01851e1acfd46c8bfb7176b99841cd/block-160-91/bringeb%C3%A6r-2.jpg)
Rørte bringebær
Rørte bringebær smaker nydelig på en nystekt vaffel eller på brødskiva. Du kan også bruke det i både bakst og desserter.
Enkel•30 min
Ingredienser
Antall porsjoner
4
Rørte bringebær:
500 g
bringebær
100 g
sukker
Slik gjør du:
Rørte bringebær:
Ha bringebær og sukker i en bolle og rør det godt sammen med en skje. Mengden sukker er smak og behag, så her kan du justere slik at det blir slik du liker det best.
Tips:
Rørte bær har kortere holdbarhet enn kokte, så rør ikke mer bær enn du vet at du kommer til å spise opp i løpet av et par dager.