Rullet sandflyndre med knasende godt fyll er små smaksbomber som passer perfekt med en enkel salat og nybakt brød.

Rullet sandflyndre

Rullet sandflyndre med knasende godt fyll er små smaksbomber som passer perfekt med en enkel salat og nybakt brød.

MiddelsOver 60 min

Ingredienser

Antall porsjoner

4

Rullet sandflyndre:

8 stk

sandflyndre

1 glass

pesto

2 stk

gulrøtter

1 stk

squash

150 gr

smør

2 dl

brødrasp

1 pose

ristede pinjekjerner

2 ts

paprikapulver

0.5 ts

salt

1 ts

pepper

Tips:

Server rullet sandflyndre med nystekt brød og en deilig salt. 

Slik gjør du:

Rullet sandflyndre:

 

Varm opp stekeovnen til 200 grader.

 

Rens og fileter sandflyndrene. Smør et tynt lag pesto på hver filet.

Del gulrøtter og squash i tynne strimler, og legg 5-6 av hver på filetene.

 

Rull filetene sammen, og fest med en tannstikker.

Pensle sandflyndrerullene med smeltet smør, og dryss brødrasp, pinjekjerner og paprikapulver over. Krydre med salt og pepper.

Stekes på midterste rille i ovnen i cirka 12 minutter.

 

Oppskriftene med flyndre finner du her