Sennepsaus hører spesielt julen til, og smaker for eksempel nydelig til gravet laks og røkelaks. Men den er et ypperlig tilbehør til andre fiskeretter også.

Sennepsaus

Sennepsaus hører spesielt julen til, og smaker for eksempel nydelig til gravet laks og røkelaks. Men den er et ypperlig tilbehør til andre fiskeretter også.

Enkel20 min

Ingredienser

Antall porsjoner

4

Sennepsaus:

2 dl

majones

1 dl

lettrømme

2 ss

dijonsennep

2 ss

grov sennep

2 ss

finhakket dill

1 ss

sitronsaft

1 ss

brunt sukker

1 klype

salt

0.5 ts

grovkvernet pepper

Slik gjør du:

Sennepsaus:

Ha majones, lettrømme, dijonsennep, grov sennep og finhakket dill i en bolle, og rør det sammen.

 

Smak til med sitronsaft, brunt sukker, salt og grovkvernet pepper.

Her finner du flere gode sauser til vilt og fisk