Toast med reinskav sammen med en nydelig dijonnaise, knasende god rødkål, salat, sopp og løk er bare så utrolig godt.

Toast med reinskav

Toast med reinskav sammen med en nydelig dijonnaise, knasende god rødkål, salat, sopp og løk er bare så utrolig godt.

Publisert 28. oktober 2022 kl. 10.36

Oppskrift
Toast med reinskav

Ingredienser
4 personer:

2 ss smør (til steking)
0.5 stk løk
4 stk sopp
600 gr reinskav
Salt/pepper
200 gr rødkål
1 dl balsamicodressing
Dressing:
150 gr majones
4 ts dijonsennep
Tilbehør:
1 stk grov baguette
1 stk crispisalat
1 dl tyttebær 
1 pk reddikspirer

Slik gjør du:

  1. Del løk og sopp i skiver. Del rødkålen i tynne strimler.
  2. Varm opp en stekepanne med olje på middels høy varme og fres løken og soppen til den er gyllen. Tilsett rødkålen og balsamicodressing mot slutten, og fres det et par minutter. Sett til side mens kjøttet stekes..
  3. Ha litt mer olje i stekepannen, og stek reinskavet raskt over høy varme. Krydre kjøttet med salt og pepper underveis i stekingen. 
  4. Rør sammen majones og dijonsennep. Smak til med salt og pepper. 
  5. Del baguetten i skiver på skrå. Ha dem i brødristeren.
  6. Bre et tynt lag med dressing på den nederste skiven. Legg crispisalat, miksen med løk, sopp og rødkål, reinskav, dressing, tyttebær og reddikspirer på topp. Avslutt med en skive på topp. 

Lag gjerne ditt eget brød: