MENY hamburgermeny Close-menu button
Skal du ut på tur? Da anbefaler vi wrap med fisk. Ekstra godt er det med panert og sprøstekt fisk, og det beste er at alle kan alle kan velge sitt favorittilbehør.

Wrap med fisk

Skal du ut på tur? Da anbefaler vi wrap med fisk. Ekstra godt er det med panert og sprøstekt fisk og det beste er at alle kan alle kan velge sitt favorittilbehør.

Denne retten er enkel å tilberede hjemme og lett å ta med seg på tur. Pakk inn hver wrap med matpapir som kan navnes, så kan alle ha på det de liker aller best. Denne kan du nemlig fylle med hva du vil av grønnsaker, salat, kjøtt eller fisk. I vår versjon har vi valgt sprøstekt torsk med salat, agurk, tomat, løk og aïoli. Du kan velge den fisken som er tilgjengelig – alt fra til ørret til abbor, tosk og makrell. 

fiskewrap.jpg

Oppskrift
Wrap med fisk

Ingredienser
4 personer:

Panert fisk:
600 gr fiskefilet
1 dl hvetemel
1 ts salt
1 ts pepper
1 egg
3 dl strøkavring
6 dl olje
Tilbehør:
4 tortillalefser
Salat
Agurk
Tomat
Løk
Aïoli

Slik gjør du:

  1. Del fiskefiletene i strimler på ca. 5 x 3 cm. 
  2. Bland sammen hvetemel, salt og pepper i en skål, pisk sammen egg i en annen skål og ha brødrasp på en tallerken.
  3. Vend fiskestrimlene først i melblandingen, deretter i egg og til slutt i strøkavring.
  4. Varm opp en stekepanne på høy varme med olje, og fres fisken til den er gyllen og sprø.
  5. Del salat i strimler, og agurk, tomat og løk i skiver.
  6. Ha sprøstekt fisk, salat, agurk, tomat, løk og aïoli på hver tortillalefse, fold lefsene sammen, pakk dem inn i matpapir eller folie, pakk sekken og nyt turen.