Skal du ut på tur? Da anbefaler vi wrap med fisk. Ekstra godt er det med panert og sprøstekt fisk, og det beste er at alle kan alle kan velge sitt favorittilbehør.

Wrap med fisk

Skal du ut på tur? Da anbefaler vi wrap med fisk. Ekstra godt er det med panert og sprøstekt fisk og det beste er at alle kan alle kan velge sitt favorittilbehør.

Enkel30 min

Ingredienser

Antall porsjoner

4

Wrap med fisk:

600 g

fiskefilet (torsk, sei, ørret)

1 dl

hvetemel

1 ts

salt

1 ts

pepper

1 stk

egg

3 dl

strøkavring

3 dl

olje

Tilbehør:

0.5 stk

isbergsalat

0.5 stk

agurk

1 stk

tomat

0.5 stk

løk

4 stk

tortillalefser

1 boks

aioli

Slik gjør du:

Wrap med fisk::

Del fiskefiletene i strimler på ca. 5 x 3 cm. 

 

Bland sammen hvetemel, salt og pepper i en skål, pisk sammen egg i en annen skål og ha brødrasp på en tallerken.

Vend fiskestrimlene først i melblandingen, deretter i egg og til slutt i strøkavring.

Varm opp en stekepanne på høy varme med olje, og fres fisken til den er gyllen og sprø.

Del salat i strimler. Del agurk, tomat og løk i skiver.

 

Ha sprøstekt fisk, salat, agurk, tomat, løk og aioli på hver tortillalefse, fold lefsene sammen, pakk dem inn i matpapir eller folie, pakk sekken og nyt turen. 

Meny-12.jpg

Tips: Man kan selvsagt velge det tilbehøret man liker best selv. Pakk i matpapir og sett navn på hver wrap, så vet man hilken wrap som tilhører hvem når man skal spise. 
 

Grønnsaker: Mais, ananas, paprike, avocado, sopp, bønnespirer og coleslaw.

Saus: Remulade, pesto, tzatziki, thousand island, srirachamayo og balsamicodressing.

Her finner du flere fiskeoppskrifter