MENY hamburgermeny Close-menu button

Wrap med viltkjøtt

Det er alltid godt å ha noen enkle og traske oppskrifter på lur. Hva med en wrap med viltkjøtt som er både mørt og smakfullt?

Her skal viltkjøttet spille hovedrollen sammen med grønnsakene, så det trengs kun litt salt og pepper i tillegg til søt soyasaus. Wrap med viltkjøtt er både god på smak og mettende. Du kan bruke all slags kjøtt, både mørbrad eller ytrefilet av elg, reinsdyr, rådyr og hjort. 

Oppskrift 
Wrap med viltkjøtt 

Ingredienser 
4 personer: 

600 gr viltkjøtt  
1 stk løk 
1stk paprika 
1 ts salt 
1 ts pepper
1 ss smør ​ 
4 tortillalefser 
20 tortillachips 
65 gr bladsalat 
2 dl søt soyasaus 

Slik gjør du: 

  1. Del viltkjøtt, løk og paprika i strimler. Ha salt og pepper på kjøttet. 
  2. Varm opp en stekepanne på middels høy varme med smør, og fres kjøttet til det har en fin stekeskorpe. Ha i strimlene med løk og paprika, og fres det ytterligere i 3-4 minutter.  
  3. Ha et 3-4 tortillachips og bladsalat på hver tortillalefse og topp med biff og grønnsaker. Avslutt med litt søt soyasaus på topp. 
  4. Fold wrapen sammen og server med en gang.