Ulf Veidahl fra Østfold fikk Ungdomslederprisen

Forbundets ungdomslederpris ble tildelt Ulf Veidahl fra Moss og Omegn JFF, for en mangeårig solid innsats for barn og ungdom.

Publisert: 28. september 2021 kl. 14.05

​​​Norges Jeger- og Fiskerforbund er en landsdekkende interesseorganisasjon med 113.000 medlemmer. Over 17.000 av disse er barne- og ungdomsmedlemmer. NJFFs ungdomslederpris er ment som en oppmerksomhet til en enkeltperson som har gjort en stor innsats for de yngste i NJFF over tid.

Ulf Veidahl har gjennom en årrekke vært svært aktiv, først for ungdom i egen forening som ungdomsleder og senere for ungdom i hele Østfold gjennom engasjement på fylkesnivå. Ulf har vært særlig engasjert i å legge forholdene til rette for at ungdom i Østfold skal ha et best mulig aktivitetstilbud, og har utrettelig arbeidet med dette for øyet.

Brennende engasjement

Godt ungdomsarbeid i en frivilling organisasjon handler om en kombinasjon av et brennende engasjement og evne til å tenke langsiktig organisatorisk. Veidahl har vist seg særlig talentfull på dette området, og har klart å kanalisere sitt engasjement gjennom organisasjonen på en måte som sikrer kontinuitet i ungdomsarbeidet. Han har aldri selv stått i veien for det gode organisasjonsarbeidet. ​

- Dette er vanvittig stas og jeg er utrolig takknemlig, sier en ydmyk Veidahl. Han legger vekt på at man må være flere for å få til et godt ungdomsarbeid, og at foreningenes arbeid bak er svært viktig. 

NJFFs ungdomslederpris består av et grafisk trykk