MENY hamburgermeny Close-menu button

Studieforbundet Natur og Miljø

NJFF, og dermed også alle fylkes- og lokallag, er tilsluttet Studieforbundet natur & miljø (N&M). Det betyr at vi er berettiget til støtte etter Lov om voksenopplæring når vi arrangerer studieringer eller kurs.

Publisert 10. mai 2021 kl. 20.14

Kurset/ studieplanen må være godkjent av studieforbundet på forhånd. Kommunen/ fylkeskommunen plikter å stille gratis lokaler til disposisjon for voksenopplæring. En del kommuner gir også egne tilskudd til voksenoppl​æringstiltak. Undersøk dette på kulturkontoret eller skolekontoret i din egen kommune. 

NJFF har en rekke ferdig godkjente kursplaner som dere finner på studieforbundet Natur og Miljø sine ​nettsider. Mye av vår regulære aktivitet kan enkelt gjøres om til studieaktivitet ved at dere lager studieplaner på forhånd, eller bruker ferdig godkjent studiemateriell som NJFF eller andre har utarbeidet.​

Jegerprøven hos Studieforbundet

  1. Meld inn kurset før oppstart til Studieforbundet. Dette gjøres ved å søke om tilskudd på Studieforbundets nettside www.naturogmiljo.no Velg Søk om tilskudd og legg inn studieplan nr 150 for jegerprøven. Fyll inn opplysningene i søknadsskjemaet og trykk på Send.
  2. Etter kort tid, seinest et par – tre dager, får dere en e-post med et kursnr / godkjenningsnr. Ta godt vare på dette.
  3. Når kurset er avsluttet, må dere sende kursrapport til Studieforbundet. Det enkleste er å sende denne elektronisk fra www.jegerproveeksamen.no Kryss av for riktig studieforbund: Studieforbundet natur og miljø og sett inn kursets godkjenningsnr (som du har fått på e-post fra Studieforbundet). Her spørres det også etter kursets dugnadstimer, inntekter og utgifter. Studieforbundet vil gjerne ha disse opplysningene (statistikk), men kursrapport kan sendes uten at disse feltene er fylt ut. Her er også et merknadsfelt om det skulle være noe dere ønsker å meddele Studieforbundet.​

Ved innmelding av kurs til Studieforbundet annonseres det på Studieforbundets nettside som et planlagt jegerprøvekurs.

Studieforbundet natur og miljø har også en åpen statistikk med både planlagte og gjennomførte kurs.

Studieforbundet natur og miljø
e-post: [email protected]
tlfnr: 67102260