MENY hamburgermeny Close-menu button
Fiskesommer 2022 med Bodø JFF er i gang ved Svartneset på Soløyvatnet. Ca. 80 deltakere gjorde det til en kjempe fin dag.

Fiskesommer 2022

Vi kan trygt konkludere med en vellykket gjennomført Fiskesommer 2022 i dag. Fantastisk oppmøte av både store og små ved Svartneset på Soløyvannet!

Publisert 19. juni 2022 kl. 20.45

Fiskesommer er et årlig gratis lavterskeltilbud som holdes av NJFF’s lokalforeninger rundt om i landet i perioden 1. juni - 23. august.

Dagen startet med rebus ned til vannet, hvor mange fikk høy poengsum. Etter loddtrekning stakk en råtøff 5 åring av med seieren og fikk seg ei ny fiskestang. Vi hadde også gevinst for største og minste fisk (selv om begge var av fin størrelse!), med glade vinnere av stenger der også. Litt overskyet ble det, men temperaturen var fin, og det virket ikke som om været påvirket noens glede over aktiviteten og dagen.

Det ble grilling av pølser, bålkaffe og saft - og en hel haug med smilende ansikt! Fiske fra båt kunne vi også tilby, som for mange var kjempespennende. Vi hadde også utdeling av premier på slutten til alle andre som deltok.

Vi takker alle som møtte opp for en nydelig dag! Håper vi sees igjen neste Fiskesommer også!