Fiskesommer 2022 med Bodø JFF er i gang ved Svartneset på Soløyvatnet. Ca. 80 deltakere gjorde det til en kjempe fin dag.

Fiskesommer 2023

Søndag 11. juni 2023 kl 12.00-15.00 arrangerer Bodø Jeger- og Fiskerforening en fiskedag for hele familien ved Svartneset på Soløyvatnet utenfor Bodø. Deltakelse er gratis for alle, der barna får muligheten til å lære seg å fiske.

Publisert: 25. mai 2023 kl. 09.28

Sist oppdatert: 25. mai 2023 kl. 09.39

Vi ønsker store og små velkommen til denne morsomme og spennende fisketuren ved Soløyvatnet. Vi starter med tursti fra parkeringsplassen ved Travbanen til Svartneset. Følg den merkede stien, som er ca. 1,6 km (målt i luftlinje). Det blir også mulighet til å ta en tur ut på vannet med båt. Vi har redningsvester til bruk i båten. Alle barn får en premie og det vil bli delt ut premier for størst fisk, flest fisk, minste fisk og flest riktige svar på turstien.

Deltakere som har spesielle behov for å komme seg nærmere vannet kan ta kontakt med orgsekr@bjff.no eller sende sms til 41 30 65 57, så hjelper vi til med adkomst.

Vi byr på pølser og brød, saft og bålkaffe.

Det er ingen forhåndspåmelding og det er bare å møte opp med stang og redningsvest om du har. Vi har også med noen ekstra stenger til utlån.

Vi hjelper både barn og foreldre til å komme i gang med fisking. Barn som har fisket tidligere, kan også få anledning til å lære uerfarne barn denne fine fritidsaktiviteten.