Fuglehundutstilling 11. juni 2022

Bodø jeger og fisk arrangerte utstilling for stående fuglehunder

Publisert: 01. mai 2022 kl. 08.09

Sist oppdatert: 19. juni 2022 kl. 20.41

Lørdag 11.juni gikk BJFFs fuglehundutstilling av stabelen. Selv om regnet øste ned var det god stemning og mange dyktige handlere og fine hunder. I og med at vi bor der vi bor kan det for fremtiden være ett tips å trene utstilling i drittvær. Mange hunder virket nedstemt noe som kanskje smittet fra en søkkvåt eier.

I år ble utstillingen dømt av den dyktige og erfarne  dommeren Elisabeth Moseby. Mange fikk den premien de kom for mens andre dro skuffet hjem slik det alltid er på utstilling. Ringsekretær var Jan Gunnar Jenssen som også loset elev Ane Cecilie Braset gjennom dagen. Skriver var Siri Sundsfjord. Alle gjorde en bra og grundig jobb og vi håper at vi treffer alle ved en senere anledning.    

Kataloger for utstillingen ligger her. Katalog valp        Katalog

Resultater utstilling..

Det var mulig å ta apportbevis men kun en fikk dette godkjent. I pausen var det barn og hund og heldigvis ser det bra ut for fremtiden med mange engasjerte og dyktige unge hundeførere. Loddsalget gikk strålende og det ble omsatt både kaffe, pølser og brus..

Ved dagens slutt skule status gjøres opp.

BIS ble KV Jax Tyldum Diligitis til Kenneth Jonassen

BIS2 ble ES Snusvolas Posh til Julie Leirvik

BIS3 ble B Tinderypens Java til Rolf Arne Tønseth

Bis 4 ble KM Nova til Johannes Holmvåg Nordnes

Vi gratulerer og ønsker alle deltagere lykke til videre.

   

Hills logo PNG_png.jpg

               Hovedsponsor Hills hundefor    klikk på linken for å komme inn på deres hjemmeside rabattavtale for BJFFs medlemmer hos Evidensia Bodø dyresykehus avtalen finnes her