Informasjonsmuligheter til medlemmer

Bodø JFF ønsker å være en åpen forening med god informasjon til medlemmene. Personopplysningsloven inneholder bestemmelser om at det bare er de som aktivt gir oss tillatelse til det, som kan motta generell informasjon fra oss.

Publisert: 20. desember 2022 kl. 16.41

Sist oppdatert: 20. desember 2022 kl. 16.45

Personopplysningsloven gjennomfører EUs personvernforordning (GDPR = General Data Protection Regulation) i Norge, og gjør personvernforordningen til norsk lov.
 
På grunn av personopplysningsloven må du aktivt gir oss tillatelse til at du kan motta generell informasjon fra oss. Vi kan fremdeles sende informasjon i form av innkalling til årsmøter og informasjon om dugnader til alle, men informasjon om kurs, aktiviteter og øvrig tilbud kan nå kun sendes til de som aktivt har huket av for dette i sin medlemsprofil. Vi ber alle medlemmer om å huke av for at vi kan sende dem informasjon. Det er veldig viktig for oss som forening at vi kan kontakte medlemmene direkte og ikke bare gjennom hjemmesiden og Facebook. Vi kommer ikke til å spamme noen ned med informasjon. Samtykke gir du ved å gå inn på Min side på enten vår hjemmeside eller hovedsiden til NJFF. Under Min Profil går du inn på Samtykker.

Ved årsskiftet 2021/2022 gikk vi fra å kunne sende e-post og SMS til nesten hele medlemsmassen (ca 1300) til kun å kunne sende til vel 70 personene som har gitt et spesifikt samtykke til dette.

Det er også lagt inn i vilkårene at NJFF kan benytte denne løsningen for informasjon ut til medlemmene, og NJFF har sagt at de ikke kommer til å sende mye informasjon ut gjennom dette systemet.