MENY hamburgermeny Close-menu button

Grafiske elementer

NJFF er jakt, NJFF er fiske, NJFF er sanking, NJFF er de små og de store naturopplevelsene. Grafiske elementer er med på å formidle dette.

Det er utviklet et sett illustrasjoner som skal være med på å formidle noe av det mangfoldet av dyr, planter og opplevelser man får ved å være og bruke naturen. Logoens strek og elementer endres til andre dyr og planter man finner i naturen. Nye illustrasjoner kan utvikles etter behov. 

Illustrasjoner i bruk  

Kan brukes i alle profilfargene, også i svart eller hvitt. Kan brukes sammen med naturformen for å forsterke et innhold. Kan brukes alene oppå bilder og som et dekorelement for å gjøre sider med mye tekst/innhold mer levende. 

Last ned illustrasjoner

Illustrasjoner.png

 

Naturformen er en uregelmessig form med valører. Formen og valørene representerer natur, vær og årstider. Dette mønsteret brukes til å gjøre den visuelle identiteten enda rikere. Denne organiske formen gir liv og myker opp uttrykket. 

Naturform i bruk  

Kan brukes i alle profilfargene, også i svart eller hvitt. Kan brukes sammen med illustrasjon. Kan brukes i forbindelse med en farget bakgrunn som en effekt for å myke opp linjer, og over bilder for en ekstra effekt. 

Last ned naturform

Akvarell.png

 

Avtrykk.png