MENY hamburgermeny Close-menu button
Stemningsbilde fra Camp Villmarkskvinne 2021

Camp Villmarkskvinne - for en innspurt!

Som alle andre har Kvinneutvalget i fylket også hatt tilbakeslag i form av avlyste arrangementer og planer som pent måtte legges tilbake i skuffen. Men nå løsner det virkelig!

​Osloarrangementet "Camp Villmarkskvinne" lørdag 26. juni ble en kjempesuksess! Dette er årets storsatsing, og vi hadde for første gang mer enn nok kvinnelige instruktører - fra fire forskjellige lokalforeninger side om side.  Østmarka JFF, Solemskogen JFF, Nordstrand JFF og Oslo JFF har alle vært med, i tett samarbeid med Fiskejenter i Marka. Vi måtte begrense antall gjester på grunn av Korona, og de 20 plassene røyk unna i løpet av to dager. Vi hadde en fin sosial ramme og opplevelser som skyting, fisking, røyking på primus og Helt ViIlt god mat med Anine Gutubakken Byles, goodiebags, overnatting ute... Til neste år sikter vi på et enda større arrangement, med enda flere tilbud! Takk til Rælingen JFF for lånet av Annekloppa skytebane og fiskekort, og Nordstrand for våpen og baneledelse.

Solemskogen JFF og Oslo JFF rakk én av de planlagte felles skytekveldene med rifle torsdag 24.6 i Fjellhallen på Grefsen. Vi hadde også en storartet skytelørdag på Hjortebanen på Løvenskiold lørdag 12.6 med Oslo jeger- og fiskerforening som vertskap, og fredag 11.6 hadde Høybråten sin årlige hagleskytekveld for damer, på Losby.

Les mer om arbeidet i Kvinneutvalget på vår landingsside her!