Slakte- og matkurs; Julens -fra hals til hale!
Årets heftigste mat og foredlingskurs er ute! Lag din egen julepostei og sylte . Få hands -on kunnskap med partering og "Hals til Hale" prinsippet.
Publisert: 14. november 2025 kl. 22.15
Sist oppdatert: 14. november 2025 kl. 22.50
Vi kjører eksklusivt to dagers vomme- og matforedlingskurs.
Det er den 6. og 7.desember som gjelder. Fokus på bruk av hele dyret og julens smaker.
Du får hands-on erfaring med vomming og partering, som gir trygghet og selvtillit når viltet faller ute på jakt. Vi fokusert på benyttelse av hele dyret, gjennom kurset. Vi bruker økologiske Mangalica ullgris (ca.60 kg slaktevekt) til partering og matlaging sammen med viltkjøtt, som vil gjøre deg til stjerner i desember, når juleposteien skal settes på bordet.
Det er kun 9 plasser tilgjengelig. For mer info og påmelding HER
Sted: Løvenskioldbanen Skytesenter med alle sine fasiliteter.
Varmt velkommen inn i julestemning!