Solemskogen.png

Bredt tilbud

Som hagleskytter sparer du også vesentlige beløp på Løvenskioldbanen med egne ”bonger” fra Solemskogen JFF sammen med medlemskortet ditt.

Jakt og fiske

Solemskogen Jeger- og Fiskerforening disponerer jakt for rådyr og småvilt for medlemmene i Lillomarka. Foreningen driver aktivt viltstell i nærområdet. SJFF har en aktiv fiskegruppe og et eget fond øremerket tiltak for ungdom og er medlem i Oslomarka Fiskeadministrasjon (OFA). 

Hund

​Solemskogen Jeger- og Fiskerforening har også et oppegående og mangfoldig tilbud på jakthundsiden. Det arbeides innenfor flere områder; – både på fuglehundsiden og drivende hunder. Sjekk forsiden for oppdatert informasjon om hundearbeidet.

Medlemsfordeler og rabattordninger

Løvenskioldbanen Skytesenter AS

Solemskogen JFF utvider aktivitetstilbudet og medlemsfordeler gjennom samarbeidsavtale med Løvenskioldbanen Skytesenter (haglebanen). Avtalen innebærer rimeligere skyting for våre medlemmer i tillegg til at vi har lagt grunnlaget for en forutsigbar fasilitering av kurs og aktiviteter for jaktskyting med hagle.

Rabatterte priser på Løvenskiold Leirduebane (leirdueskyting). Ved kjøp av fem serier duer og skudd får medlemmer av Solemskogen rabattert pris. I tillegg kommer depositum på duekort ved førstegangs kjøp.

Andre tilbud:

  • Haglekurs med instruktør
  • Salg av jaktkort (småvilt) i jaktterreng i Oslo
  • Fellesjakt rådyr i Oslo
  • Introjakter på hare, rådyr, elg, villrein, småvilt og villsvin
  • Gratis revejakt/predatorjakt i vårt i terreng i Maridalen
  • Eget utvalg med aktiviteter rettet mot ungdom (villsvinjakt mm.)
  • Eget utvalg med aktiviteter rettet mot kvinner (jakt og opplæring mm.)
  • Dressurtrening hund annenhver tirsdag
  • Saueaversjon hund
  • Vintertrening høyfjell stående fuglehund

Sjekk ut vårt aktivitetshefte her

Bli medlem ved å trykke her​

Vi ønsker deg som medlem i Solemskogen Jeger- og Fiskerforening og Norges Jeger- og Fiskerforbund!

Medlemskapet er gyldig 12mnd fra kjøp. 

​​​

Opplevelser og muligheter​

I Solemskogen JFF er vi godt over 1400 medlemmer, noe som gjør oss til en av landets største jeger- og fiskerforeninger. Medlemskapet gir deg økonomiske besparelser og tilgang til opplevelser og muligheter. Du blir også en del av et miljø hvor du kan utveksle erfaringer, trene skyteferdighet, planlegge jaktturer og bygge nettverk. Dette har erfaringsmessig stor verdi for de fleste.

Som medlem i Solemskogen JFF, blir du automatisk medlem av Norges Jeger og Fiskerforbund. Som medlem i NJFF er du en av mange. Vi er over 115.000 medlemmer. NJFF arbeider for at alle som ønsker det skal få tilgang til best mulig jakt- og fiskeopplevelser.


Mange fordeler

Du får også andre fordeler som medlem. Fordeler som kan gi deg økonomiske besparelser og tilgang til muligheter. For mange er den viktigste grunnen til å bli medlem å bli en del av et miljø hvor man kan utveksle erfaringer, trene skyteferdighet, planlegge jaktturer og bygge nettverk. Dette har erfaringsmessig verdi for de fleste.


Bredt tilbud​

Solemskogen Jeger- og Fiskerforening er en forening for hele Oslo-regionen. Vi disponerer lokaler i Fjellhallen på Kjelsås, Myrerskogveien 17 hver mandag fra kl 18.00. Vi samarbeider også med Oslo Jeger- og Fiskerforening, slik at du som medlem hos oss har tilgang til et bredt tilbud på jaktskyting (se hjemmesiden vår for informasjon). Hver mandag kan våre medlemmer trene rifleskyting i Fjellhallen. Som hagleskytter sparer du også vesentlige beløp på Løvenskioldbanen med egne ”bonger” fra Fjellhallen sammen med medlemskortet ditt.


Vi disponerer jakt 

Solemskogen Jeger- og Fiskerforening disponerer jakt for rådyr og småvilt for medlemmene i Lillomarka. Foreningen driver aktivt viltstell i nærområdet. SJFF har en aktiv fiskegruppe og et eget fond øremerket tiltak for ungdom og er medlem i Oslomarka Fiskeadministrasjon (OFA). Solemskogen Jeger- og Fiskerforening har også et oppegående og mangfoldig tilbud på jakthundsiden. Det arbeides innenfor flere områder; – både på fuglehundsiden og drivende hunder. Sjekk hjemmesiden for oppdatert informasjon om hundearbeidet.

 

Fyll inn info under så blir du medlem av Solemskogen JFF

Hos oss får du tilgang til diverse kurs, jakt, fiske, seminarer, skyting, gode tilbud etc. ​Sjekk ut vårt aktivitetshefte for 2024 her​​

​Familiemedlemskap har vært etterspurt i organisasjonen og vi er glade for endelig å kunne tilby våre medlemmer dette alternativet. Et enklere og for de fleste et rimeligere alternativ. Dette gjelder da for inntil to voksne og et ubestemt antall barn under 26 år i samme husstand. Prisen for familiemedlemskap er kun kr. 1215,- per år. ​

NB: Er du allerede medlem av en annen Jeger- og Fiskeforening tilknyttet NJFF må du velge "Sidemedlemskap". 

Medlemskapet gyldig i 12mnd. Melder du deg inn nå er du altså medlem i de påfølgende 12mnd fra betaling.