Jegerprøven

Jegerprøven ble innført som obligatorisk i 1986. Bakgrunnen for prøven, er at de som jakter vilt i Norge skal ha en god kunnskap og riktige holdninger under jaktutøvelse.

​Generell informasjon om jegerprøvekurs finnes  Her! .

SRJF vedlikeholder en interesseliste for jegerprøvekurs, som du kan melde deg på ved å sende e-post til kurs@srjf.no med navn, adresse, mobil og mail. Det er ingenting bindende for deg ved å stå på denne interesselisten.

Send påmelding

Når kursene sendes opp, vil du motta mail med datoer, og kan selv avgjøre om du ønsker å melde deg opp på et kurs, stå videre på listen, eller melde deg av listen.

 

Dersom du melder deg opp på et kurs i tide, vil du motta en ny e-post hvor vi ber om et forskudd for å bekrefte plassen din på kurset. Dette forskuddet teller som bindende påmelding.

Kursene holdes primært i perioden Januar - mid Juni (9-10 kurs). Dette gir kandidatene tid til å avlegge eksamen samt kjøpe og trene med våpen.

Unntaksvis holder vi 1-2 kurs på høsten.

 De aller fleste kurs holdes på vårt klubbhus i Kiellandsstien 26, med unntak av samling 3(første utedag) og samling 4 (skytedagen), som er på vårt leirdueanlegg på Skurve. Se under skyting leirduer for veibeskrivelse. Skurve

Kursene er på 9 samlinger, hvorav en av samling 5-9 kan tas som selvstudium om kandidaten har gyldig fravær. De fleste kurs har 2-3 samlinger per uke, så 3-3,5 uker for å fullføre et kurs.

Dersom du ikke klarer alle samlingene på et kurs, kan du ta manglende samlinger på andre kurs. Det er viktig at du får signert for deltakelsen på fremmøteseddelen. Denne må deretter vises til din instruktør om kurset ditt ikke er ferdig, eller sende scan til kursansvarlig, om "ditt" kurs er avsluttet.

Priser (2019)

Priser er 2 650,- for ikke medlemmer. 1 400,- for ungdomsmedlemmer (fyller 25 i kursår, eller yngre) og 1 900,- for voksne. Minimumsalder er 14 år i kursåret.

I tillegg kommer bok (450,- fra oss), eller fra bokhandel

og eksamensavgift til staten 300(ikke under vår kontroll).

Annet kursmateriell dekkes av oss, inkludert CD for personer med lese- og skrivevansker.

For medlemsrabatt, kan du melde deg inn første kurskveld ved oppmøte, og betaler til oss samtidig for kurset. Priser for SRJF medlemskap her: Medlemspriser

 

Gavekort dersom du ønsker å gi et kurs eller deler av et kurs i gave. Vennligst merk at vedkommende må meldes opp på kurs som en separat handling. Det å betale inn et gavebeløp medfører ikke automatisk oppmelding til kurs.

 Gavekort jegerproven SRJF.pdf

Jegerprøvekurs

Tilpass søket etter aktiviteter og kurs

Filter Aktivitet
Open-filter icon

Velg tidspunkt

Stavanger og Rogaland Jeger- og Fiskerforening

Ingen treff.