MENY hamburgermeny Close-menu button

Kurs

Vi i Tysvær JFF ønsker å gjøre deg til en bedre jeger og fisker. Våre medlemmer sitter på mye god kompetanse og ønsker gjerne å lære bort litt. Har du for eksempel kjøpt deg ny børse? Ny fiskestang? Lurer du på noe? Vi kan hjelpe!

Enten du er ny med nytt utstyr, eller en veteran, vil man ofte ha utbytte av å få noen nye innspill og tips. 
Vi har ikke noen faste kurs pr i dag, men ta kontakt med oss, så skal vi sette deg i kontakt med instruktør som kan hjelpe deg med f.eks:

  • Ny eller gammel rifle? - Vi hjelper deg i gang med innskyting, tips og triks - tilpassninger, funksjon etc. Vi hjelper deg å finne gode skytestillinger og hvordan trene videre for å mestre våpenet. - Bli en sikker skytter!
  • Ny eller gammel hagle? Vi hjelper deg i gang med tips og triks - tilpassninger, funksjon etc. Vi går gjennom skytestillinger og avtrekk for å gi deg mest mulig utbytte av fremtidig trening og gode opplevelser på jakt!
  • Komme i gang med fiske? Usikker på hvilket utstyr som passer ditt fiske - eller kjøpt utstyr som du trenger hjelp til å mestre? Du kan få hjelp og gode innspill til hvordan du kan ta fisket ditt opp flere hakk.
  • Ny på jakt? Vi arrangerer introjakter med 1 til 1 hver høst. Ta kontakt dersom du lurer på noe.

Nøl ikke med å ta kontakt - Alle kan ha nytte av noen nye innspill og tips i blandt. Av og til er man også usikker på noe nytt utstyr. En time med en instruktør er ofte alt man trenger for å få trygghet!