MENY hamburgermeny Close-menu button

Enebakk JFF

Velkommen til Enebakk JFF sine hjemmesider.​

Enebakk JFF ble stiftet i 1948 med formål " å skape økt forståelse og ansvar for den levende natur og herunder legge forholdene best mulig til rette for ansvarsbevisst jakt, fiske og friluftsliv innenfor miljømessige forsvarlig naturforvaltning".

Enebakk JFF har for tiden ca. 700 medlemmer, og er en av de største foreningene i kommunen.

Vår nærhet til Oslo, Ski, Oppegård og Lørenskog samt våre populære skyte anlegg, gjør at vi er godt besøkt. Skyte anlegget vårt  som ligger på Durud i Ytre Enebakk, består av klubbhus, leirdue anlegg med tre baner samt riflebane med eget hus for fast hold og løpende elg.

Vi har aktive grupper innenfor rifle og leirdue skyting, jakt og i tillegg en egen barne og ungdomsgruppe som tilbyr mange spennende aktiviteter. Vi arrangerer også en egen Villmarksleir.

Foreningen disponerer jakt terreng i Enebakk Kommuneskoger og i Rausjø Skog (Østmarka), samt Svenkerud Skog i Elverum kommune. Dette gjør at vi har et spennende jakttilbud til våre medlemmer. 

Vi har mange jenter/damer som er medlemmer og som deltar i våre aktiviteter

Følg oss på Facebook 

Følg oss på INSTAGRAM

Trykk her for kart/ veibeskrivelse: Her finner du Enebakk jff​

 

13072896_826911364087112_4330133567066162330_o.jpg

Nyheter

Aktivitetskalender

Tilpass søket for aktivitet og kurs

Snarveier
Velg tidspunkt

Enebakk JFF

Viser 1-0 av 0

Viser 1-0 av 0

Bli medlem av NJFF

Som medlem av NJFF får du tilgang til en rekke fordeler.

Jakt & Fiske
Som medlem av NJFF mottar du landets største jakt- og fiskemagasin rett hjem i postkassa. I tillegg har du tilgang til samtlige artikler i den digitale utgaven på nett.
Mine båter
Som medlem i NJFF kan du få tilgang til båter over hele landet. Alle båtene er plassert i vann med gode fiskemuligheter.
Bli medlem!