MENY hamburgermeny Close-menu button

Slik fornyer du ditt medlemskap i NJFF

Som medlem i NJFF støtter du vårt arbeid for gode rammebetingelser for jakt og fiske, nå og i fremtiden. Vi håper du vil ha glede av alle våre kurs og aktiviteter, medlemsfordelene dine og ikke minst miljøet og aktivitetene i din lokalforening.

Publisert 05. januar 2022 kl. 11.23

Enkel håndtering av ditt medlemskap

  1. Logg deg inn på Min side. Dette kan enkelt gjøres med Vipps eller aID. Bekreft din profil og huk av på at du ønsker informasjon fra NJFF - slik at vi kan sende deg nyhetsbrev fremover. 

  2. Medlemskapet kan betales enkelt med kort eller Vipps på min side. Her finner du også ditt digitale medlemskort. Når du har betalt medlemskontingenten for 2022 på en eksisterende medlemsavtale, så vil ikke 'gyldig til' dato på ditt medlemskort på Min side oppdateres med riktig dato før etter circa ett døgn. 

  3. Hvis du har mottatt en sms fra oss med link til å betale digitalt, men ikke ønsker dette, vil du motta faktura/e-fakura fra oss i løpet av januar. 

  4. Dersom du ønsker å gjøre endringer i ditt medlemskap ber vi deg om å ta kontakt med oss på e-post før du betaler, så hjelper vi deg gjerne. Personlige opplysninger som epost, mobilnummer og adresse kan du endre selv på Min side.

Her kan du lese mer om hva din medlemskontingent støtter 

Vil du bli medlem

Er du ikke medlem kan du melde deg inn her. Som medlem i et lokallag er du tilknyttet en av våre lokalforeninger. Våre lokalforeninger har et bredt og variert tilbud til sine medlemmer. I tillegg til alle sentrale NJFF fordeler, får du som lokallagsmedlem tilgang til lokale fordeler og tilbud. Besøk lokalforeningenes hjemmesider ved å trykke deg inn på lokallagsoversikten.​​​

Spørsmål om ditt medlemskap

Med vår innloggingsløsning mot Vipps har det blitt enda enklere å logge inn på Min Side; skriv telefonnummer, godkjenn i appen, og vipps er du logget inn.

 Logg inn her

Fordelene med Vipps Logg inn

  • Vipps er en kostnadsfri innloggingstjeneste
  • Du slipper å forholde deg til brukernavn og passord
  • Alle med Vipps kan enkelt logge på Min Side og enklere logges inn ved neste besøk

Det er enkelt og trygt. Brukere av Vipps er identifisert med BankID slik at man kan være trygg på at man logger inn på riktig medlemsprofil.

Du kan også logge inn med AID
aID er en identitetsløsning levert av det norske mediekonsernet Amedia. Over 70 lokalaviser har tatt i bruk tjenesten, og stadig flere nettsteder kommer til.

aID kan sammenlignes med et vanlig ID-kort, som for eksempel førerkortet ditt. Din aID forteller nettsteder hvem du er, slik at du kan få tilgang til innhold, slik som artikler fra Jakt & Fiske som er forbeholdt medlemmer, eller innhold som bare gjelder deg som medlem eller tillitsvalgt.​

Feilmelding

​​Dersom du tidligere, ved for eksempel innmelding, har oppgitt en annen e-postadresse enn den du bruker for innlogging med aID vil du få feilmelding. 

Ta da kontakt med medlemsservice på telefon: 66 79 22 66 eller epost  [email protected]

Det raskeste er å tegne medlemskap på nett og betale med Vipps eller kort. Det er ingen angrerett på betalt medlemskap.

Du kan kjøpe ditt medlemskap her.

Dersom du er registrert hos oss, og fått medlemsnummer, kan dette betales på Min side. Sidemedlemsskap kan kjøpes på Min side.​ For ektefelle/samboermedlemskap ta kontakt med oss på epost: [email protected] eller telefon 66 79 22 66​.  (gjelder kun ektefelle/samboer av et hovedmedlem).​

Medlemskapet følger kalenderåret, og gjelder fra kjøpsdato til utgangen av inneværende år.

Medlemsnummeret ditt kan du finne på ditt elektroniske medlemskort på Min side eller ved å henvende deg til oss på e-post: [email protected].

Er du nylig innmeldt, har du fått tilsendt medlemsnr på sms/e-post, hvis dette er registrert hos oss.

Du kan selv endre din adresse via Min side. Ta eventuelt kontakt med medlemsservice på telefon 66 79 22 66​​ eller send epost til [email protected]

Du kan betale ved å logge deg inn på Min side. Herfra kan du også sende medlemskortet ditt som sms eller til mail.

Vi tilbyr også eFaktura. Den oppretter du selv i din nettbank når du betaler kontingenten.Hvis du ikke lenger ønsker eFaktura, må du selv avslutte den i din nettbank.

Vi har ikke avtalegiro.

Jegeravgiften er en statlig avgift og administreres av Jegerregisteret i Brønnøysund. NJFF har ingen tilgang eller oversikt over dette. For henvendelser rundt dette ta kontakt med Jegerregisteret.

Ditt medlemskort kan du selv sende til din mobil/epost fra Min side, forutsatt at vi har din epost og ditt mobilnummer i medlemssystemet. Dette kan du sjekke på Min side.​

Betingelser for medlemskap