Slik fornyer du ditt medlemskap i NJFF

Som medlem i NJFF støtter du vårt arbeid for gode rammebetingelser for jakt og fiske, nå og i fremtiden. Vi håper du vil ha glede av alle våre kurs og aktiviteter, medlemsfordelene dine og ikke minst miljøet og aktivitetene i din lokalforening.

Publisert 05. januar 2022 kl. 11.23

Enkel håndtering av ditt medlemskap

  1. Logg deg inn på Min side. Dette kan enkelt gjøres med Vipps eller aID. Bekreft din profil og huk av på at du ønsker informasjon fra NJFF - slik at vi kan sende deg nyhetsbrev fremover. 

  2. Medlemskapet kan betales enkelt med kort eller Vipps på min side. Her finner du også ditt digitale medlemskort. Når du har betalt medlemskontingenten for 2022 på en eksisterende medlemsavtale, så vil ikke 'gyldig til' dato på ditt medlemskort på Min side oppdateres med riktig dato før etter circa ett døgn. 

  3. Hvis du har mottatt en sms fra oss med link til å betale digitalt, men ikke ønsker dette, vil du motta faktura/e-fakura fra oss i løpet av januar. 

  4. Dersom du ønsker å gjøre endringer i ditt medlemskap ber vi deg om å ta kontakt med oss på e-post før du betaler, så hjelper vi deg gjerne. Personlige opplysninger som epost, mobilnummer og adresse kan du endre selv på Min side.

Her kan du lese mer om hva din medlemskontingent støtter 

Vil du bli medlem

Er du ikke medlem kan du melde deg inn her. Som medlem i et lokallag er du tilknyttet en av våre lokalforeninger. Våre lokalforeninger har et bredt og variert tilbud til sine medlemmer. I tillegg til alle sentrale NJFF fordeler, får du som lokallagsmedlem tilgang til lokale fordeler og tilbud. Besøk lokalforeningenes hjemmesider ved å trykke deg inn på lokallagsoversikten.​​​

Spørsmål om ditt medlemskap

Du mottar en eFaktura eller faktura i posten 30 dager før medlemskapet ditt utløper. 

Du har i tillegg  mulighet til å logge inn på Min Side og betale medlemskapet der. 

Med Vipps er det enkelt å logge inn på Min Side. Skriv telefonnummer, godkjenn i appen og vipps er du logget inn. 

 Logg inn her

Har du problemer med å logge inn?

Fra og med 01.10.2022 gjelder alle nye medlemskap i 12 måneder fra kjøpsdato. 

 

Medlemsnummeret ditt kan du finne på ditt elektroniske medlemskort på Min side eller ved å henvende deg til oss på e-post: [email protected].

Er du nylig innmeldt, har du fått tilsendt medlemsnummer på sms/e-post, hvis dette er registrert hos oss.

Du kan selv endre din adresse under Min Profil på Min side.

 

Jegeravgiften er en statlig avgift og administreres av Jegerregisteret i Brønnøysund. NJFF har ingen tilgang eller oversikt over dette. For henvendelser rundt dette ta kontakt med Jegerregisteret.

Ditt medlemskort kan du selv sende til din mobil/epost fra Min side, forutsatt at vi har din epost og ditt mobilnummer i medlemssystemet. Dette kan du sjekke på Min side.​

Verver du kan du skaffe deg flott premier her.

Ring medlemsservice på telefon: 66 79 22 66 eller send en e-epost  [email protected]

Betingelser for medlemskap