MENY hamburgermeny Close-menu button

Grue JFF

Velkommen til våre sider

Velkommen til Grue Jeger- og Fiskerforening. Her skal vi forsøke og gi deg en liten smakebit av hva vi har å tilby deg som jeger og fisker.

Historikk
Grue Jeger- og Fiskerforening ble dannet i 1931. Foreningen er i dag en av Grues største foreninger med sine ca. 300 medlemmer.

Terreng
GJFF disponerer ca 90 000 mål med skogområder, hvor vi har mer enn 25 fiskevann. Terrenget er delt inn i 2 hovedområde, kommuneskog og utmarkslag skog.

Kurs / Opplæring
På kurssida legger vi vekt på å utdanne egne instruktører innenfor de viktigste områder. Vi er meget aktive innen fiskekultivering og viltpleie.

Anlegg
Lerduebanen er et helt nytt anlegg med overbygg over standplassen og flombelyst for skyting i den mørke årstiden. Riflebanen som vi disponerer sammen med Grue skytterlag er moderne og utstyrt med elektroniske skiver. Med denne satsingen tilbyr vi våre medlemmer og gjester, topp moderne anlegg som vi håper mange vil benytte, husk at vi alltid har godkjente instruktører tilstede på våre treningskvelder.

774222_344103395705225_1233624213_o.jpg

Geir Furuberg

Leder

Øyvind Hammer

Nestleder

Morten Sundkøien

Leder rifleutvalg

Arne Martin Skyrud

Studieansvarlig

Ole Bredvold

Leder skyteutvalg

Bjørn Egil Vestmo

Leder jaktutvalg

Johann Vangerud

Leder fiskeutvalg

Lena Bodding

Sekretær

Hans Werner Halvorsen

Styremedlem

Bli medlem av NJFF

Som medlem av NJFF får du tilgang til en rekke fordeler.

Jakt & Fiske
Som medlem av NJFF mottar du landets største jakt- og fiskemagasin rett hjem i postkassa. I tillegg har du tilgang til samtlige artikler i den digitale utgaven på nett.
Mine båter
Som medlem i NJFF kan du få tilgang til båter over hele landet. Alle båtene er plassert i vann med gode fiskemuligheter.
Bli medlem!