Rypejakt i Engerdal

Kurs

​​​​​​I vår aktivitetskalender på forsiden finner du kursene, seminarene, aktivitetene og testene våre.

Bedre jakt og fiske med økt kunnskap

Jakt- og Fiskesenteret tilbyr unike muligheter i flotte omgivelser med noen av Norges beste instruktører innen jakt og fiske. Bor du i Sør-, Vest-, Midt- eller Nord-Norge? Senteret ligger kun 1 time og 30 minutter fra Oslo. Vi kan også hente på Gardermoen.

For mange er jakt eller fiske selve livet, mens andre utøver sin hobby i mer begrenset omfang. 

Felles for oss alle er at økt kunnskap og ferdigheter i jakt og fiske vil gjøre hobbyen mer interessant og utbytterik. Jakt- og Fiskesenteret tilbyr unike muligheter i flotte omgivelser med noen av Norges beste instruktører innen jakt og Fiske. Vår målsetning er at du drar hjem med følelsen av å ha blitt en bedre jeger og fisker, samtidig som du er en opplevelse rikere. Enten du er jeger, fisker eller instruktør, eller en gruppe tillitsvalgte ute etter opplevelser.

Jakt- og Fiskesenteret tilbyr jakt- og fiskerelaterte aktiviteter hele året.

Mer om våre kurs

Vi byr på moderne konferansefasiliteter og et sted å koble av med gode kolleger. Vi tilrettelegger etter behov og antall gjester.

Jakt- og Fiskesenteret er en møteplass for næringsliv og  organisasjoner som ønsker et møte- og samlingssted med en unik atmosfære. Ideelt for konferanser, teambuilding og kickoffs.

Hos oss kan  møtetid kombineres med jakt- og fiskerelaterte opplevelser. God mat og alle rettigheter skaper den gode stemning i peisestuen utover kvelden.

Fortell oss dine programbehov og sett av tid til sosiale aktiviteter. Vi har aktiviteter som passer både for små og store grupper.

Ta kontakt med Thon Hotel Bjørneparken for mer informasjon og pris. De kan nås på epost bjorneparken@olavthon.no eller telefon 32053570.

Våre fasilit​eter

Alle rom og fasiliteter ligger samlet og kan brukes om hverandre i forbindelse med samme arrangement.

Konf​eransesal – Thon-salen 

Plass til 150. Videokanon, godt lydanlegg, teleslynge. 

Spi​s​esal

Egen spisedel og resepsjon og bar.

P​​eisestue

Midt i senteret finner du peisestua. Et flott dekorert rom med robuste skinnstoler og flott langbord med plass til 20 personer. En stor peis finnes selvfølgelig. Den perfekte ramme for møter og selskaper.

Jaktsky​​tesimulator 

Dette er landets tøffeste skytesimulator! Morsomt og svært lærerikt. Med eller uten instruksjon. Her kan du jakt på alt fra ryper til bjørn. Rommet kan også brukes til andre formål. Jaktsimulatoren ligger ved siden av peisestua og er svært populær som aktivitet sammen med peisehygge med noe fra baren.

 

Jakt- og Fiskesenteret har også blitt en møteplass for grupper som ønsker et møte- eller samlingssted med en spesiell atmosfære.

​Her kan de kombinere egen møtetid med jakt og fiske relaterte opplevelser som setter en spiss på oppholdet. God mat og alle rettigheter skaper en god stemning i peisestuen utover kvelden. Mange muligheter både med og uten instruktør:

 • Fra Skog til Bord - matopplevelse
 • Pølsekurs
 • Skytesimulator
 • Skyting med hagle og rifle
 • Partering av vilt
 • Bueskyting
 • Fisketurer
 • Foredrag
 • Fiskeinstruksjon
 • Felleløype
 • Jakt/fiskeguiding

......og mye mer.

Gi en opplevelse som varer livet ut!

​​​​​Nå har du mulighet til å kjøpe et gavekort som kan benyttes på over 100 kurs, treninger, tester og seminarer som holdes på Jakt- og Fiskesenteret. Vi har noe for enhver smak, enten man interesserer seg for jakti fiske, skyting, hund, ettersøk, behandling av felt vilt eller norske mattradisjoner.  

Gavekortet kan brukes som betaling eller delbetaling av kurs eller treningsøkter med hagle eller hund. Bestill gavekort til en du setter pris på. Ved betalt gavekort sender vi et dekorativt kort du kan skrive ut og gi bort.

Se hvilke kurs og aktiviteter vi kan tilby i vår kurskalender på forsiden.

Et gavekort fra Jakt- og Fiskesenteret tar liten plass i boden, men gleden er desto større!​

Dersom du lurer på noe, ta kontakt med oss på e-post​ eller telefon 469 73 200

Velkommen til Jakt- og Fiskesenteret.