
Grillspyd med ørret
Grillspyd med ørret er er både enkelt og godt. Alt du trenger er en sennepssaus og nybakt focaccia, og du har en herlig og smakfull rett til grillmaten.
Publisert: 01. april 2022 kl. 09.27
Sist oppdatert: 01. april 2022 kl. 09.33
Oppskrift
Grillspyd med ørret
Ingredienser
4 personer:
12 stk perlepoteter
8 skiver ørret
1 stk paprika
1 stk rødløk
0.5 stk squash
1 dl olivenolje
1 fedd hvitløk
0.5 ts timian
Salt/pepper
Tilbehør:
Aioli eller sennepssaus
Focaccia
Slik gjør du:
- Kok perlepotetene til de er møre.
- Del ørret, paprika og rødløk i biter på 3x3 centimeter. Del squash i skiver.
- Tre perlepotet, paprika, ørret, squash og rødløk på grillspydene.
Tips: Du kan selvsagt bruke de grønnsaken du er glad i. Både ananas, mais, brokkoli, sukkererter, cherrytomater og chili passer godt.
- Ha olivenolje i en skål. Finhakk hvitløk og bland sammen med olivenoljen. Rør inn timian. Krydre grillspydene med salt og pepper, og pensle dem med oljen.
- Grill ørretspydene på direkte varme i 3-4 minutter på hver side.
- Server med nystekt focaccia og saus som for eksempel aioli eller sennepssaus.