Har du rester etter fredagstacoen? Det er duket for nachos. Bruk det som er igjen - både tacoskjell, kjøtt, løk, grønnsaker og revet ost. Alt i en form. Server med salsa og rømme.

Nachos av rester

Har du rester etter fredagstacoen? Da er det duket for nachos. Bruk det som er igjen - både tacoskjell, kjøtt, løk, grønnsaker og revet ost. Alt i en form. Server med salsa og rømme.

Enkel30 min

Ingredienser

Antall porsjoner

4

Nachos av rester:

6 stk

tacoskjell

400 g

tacokjøtt

3 dl

ost

2 dl

rømme

1 glass

salsa

Rester du kan bruke:

  • Finhakket paprika
  • Finahkket løk
  • Finhakkede tomater
  • Ananasbiter
  • Mais
  • Jalapeño i skiver
  • Chili i skiver

Slik gjør du:

Nachos av rester:

Varm opp stekeovnen til 225 grader.

Knekk tacoskjellene i middels store biter. (Som nachos). 

Legg tacoskjell, kjøtt og grønnsaker lagvis i en ildfast form. Topp med revet ost.

Tips:

Mengden kjøtt, tacoskjell og ost er cirkamål. Du tar det du har. Om du ønsker å fylle på med mer grønnsaker som du har tilgjengelig kan du selvsagt det.

Stek nachosen på midterste rille i stekeovnen i cirka 10 minutter, til osten har smeltet.

Nachos på primusen
Ta med fredagstacoen på tur: Nachos på primusen med deilig kjøttdeig av vilt smaker helt nydelig og er veldig enkelt å lage. Her finner du oppskriften.

 

Her finner du flere oppskrifter på restemat