Hva er ikke bedre enn å diske opp med en omelett til frokost en  søndagsmorgen. Her kan du bruke pølserester, biffrester eller annet kjøtt. Du kan også bruke rester av finhakket paprika, løk og ost om du lagde litt mye til tacoen på fredag,

Omelett av rester

Hva er ikke bedre enn å diske opp med en omelett til frokost en søndagsmorgen. Her kan du bruke pølserester, biffrester eller annet kjøtt. Du kan også bruke rester av finhakket paprika, løk og ost om du lagde litt mye til fredagstacoen.

Enkel30 min

Ingredienser

Antall porsjoner

4

Omelett av rester:

4 stk

egg

4 ss

vann

0.5 ts

salt

0.5 ts

pepper

1 ss

smør

Tips til fyll:

  • Finhakket paprika
  • Finahkket løk
  • Revet ost
  • Baconbiter
  • Pølsebiter
  • Tacokjøtt
  • Biffrester

Slik gjør du:

Omelett av rester:

Visp sammen egg og vann.

Varm opp stekepannen med smør på høy varme. Hell i røren og trekk den stivnede røren inn mot midten med en stekespade.

 

Krydre med salt og pepper. Dryss over revet ost og restene av kjøtt og grønnsaker når eggeblandingen er nesten stivnet. La omeletten steke noen sekunder før den andre halvparten brettes over.

Omelett er en klassiker, og med litt godt fyll er dette turmat som metter. Det er dessuten en enkel rett å ta med seg på tur. Bland sammen alt hjemme, ha det over på en flaske og fres i stekepanna på primusen.
Omelett er perfekt turmat: Bland sammen alt hjemme, ha det over på en flaske og fres i stekepanna på primusen. Se oppskrift her.

 

Flere oppskrifter med restemat