Wrap med reinsdyr er rett og slett smakfull turmat. Dette er lettvint og godt for både store og små.

Wrap med reinsdyr

Wrap med reinsdyr er rett og slett smakfull turmat. Dette er lettvint og godt for både store og små.

Enkel30 min

Ingredienser

Antall porsjoner

4

Wrap med reinsdyr:

600 g

reinsdyrstek

0.5 ts

salt

0.5 ts

pepper

100 g

baconbiter

100 g

sopp

0.5 stk

rødløk

0.5 stk

rød paprika

1 ss

smør

12 stk

små tortillalefser

Tilbehør:

Syltet rødløk
Chilimajones

Vi har brukt en chilimajones kjøpt på butikken. Men den kan du fint blande sammen selv også ved å bruke majones og sriracha.

Eller kanskje du vil teste en litt spenstig tyttebæraioli

Slik gjør du:

Dette gjør du hjemme:

Del kjøttet opp i tynne strimler. Krydre med salt og pepper og ha det over i en matboks sammen med baconbitene.

Tips:

Du kan gjerne bruke restekjøtt fra reinsdyrsteken, eller annet restekjøtt av vilt.

Del sopp, rødløk og rød paprika i tynne skiver, og ha det over i en matboks. 

Dette gjør du på turen:

Fyr opp primusen eller bålet. Vi har testet stomkjøkkenet Solo Stove Campfire som fungerer som en naturlig konveksjonsovn. Her kan man fyre med alt fra kongler til tørre pinner og bjørkeved. 

wrap-1.jpg

Ha smør i en stekepanne og ha i alle ingrediensene. Fres til både kjøtt og grønnsaker har fått en fin og gyllen stekeskorpe. 

 

wrap-9.jpg

 

Server kjøttfyllet i tortillalefsene og ha på chilimajones. Server og nyt turen.

wrap-2.jpg