Skjåk JFL

Velkommen til våre sider

Skjåk Jeger og Fiskarlag (Sjfl) vart stifta i 1942. Frå den gongen laget vart stifta har det hatt som formål å knyte jegerar og fiskarar saman i eit felles arbeid for god forvaltning av vilt- og fiskebestanden ved å utføre positive tiltak på vilt- og fiskestellet sitt område.​

Skjåk Jeger- og Fiskarlag har fleire gode moglegheiter for leige av naust med sengjeplassar, samt tilgang til båt, motor og garn.  Nausta og hyttene er plasserte i område som er glimrande for både fiske, jakt og anna friluftsliv! For leige/lån av naust og båt; ta kontakt med laget sin materialforvaltar Einar Banken på tlf 971 52 096​​​ 

Prisar:

Medlemmar: 500,-

Ikkje-medlemmar: 750,-

Desse prisane er døgnprisar for heile naustet, båt, garn og anna utstyr uavhengig av kor mange sengjeplassar som blir nytta.

Prisen for båtmotorbruk er sett til 100,- per liter.

​Like vår side på facebook og fylg med på denne sida for oppdateringar rundt Sjfl. Sjå også aktivitetskalenderen heilt nederst på denne sida, samt informasjon under peikarane JAKT, FISKE, NJFF UNG og ANDRE TILBUD! 

 

Tom Andre Hånsnar

Leder

Marius Hauge Flatmo

Nestleder

Einar Banken

Styremedlem

Trond Arvid Helleren

Styremedlem

Roger Haugen

Kasserer

Roger Johansen

Styremedlem

Hege Kveum

Barne- og ungdomsutvalg

Kristen Dagsgard

Barne- og ungdomsutvalg

Bli medlem av NJFF

Som medlem av NJFF får du tilgang til en rekke fordeler.

Jakt & Fiske
Som medlem av NJFF mottar du landets største jakt- og fiskemagasin rett hjem i postkassa. I tillegg har du tilgang til samtlige artikler i den digitale utgaven på nett.
Mine båter
Som medlem i NJFF kan du få tilgang til båter over hele landet. Alle båtene er plassert i vann med gode fiskemuligheter.
Bli medlem!