Skjåk JFL

Velkommen til våre sider

Skjåk Jeger og Fiskarlag (Sjfl) vart stifta i 1942. Frå den gongen laget vart stifta har det hatt som formål å knyte jegerar og fiskarar saman i eit felles arbeid for god forvaltning av vilt- og fiskebestanden ved å utføre positive tiltak på vilt- og fiskestellet sitt område.​

Skjåk Jeger- og Fiskarlag har fleire gode mogelegheiter for utlån av naust med overnattingsmogelegheiter, samt tilgang til båt, motor og garn. Lokallaget arrangerer årleg kurs og aktivitetar/tilstellningar for å ta vare på interessa rundt jakt, fiske og friluftsliv. All utleie av hyttene/nausta til medlemmar i Skjåk Jeger og Fiskarlag er gratis. For ikkje medlemmar er døgnprisen kr. 200 pr. pers. Prisen for båtmotorbruk er sett til 30 kr. per liter. Nausta og hyttene er plasserte i område som er glimrande for både fiske, jakt og anna friluftsliv! For leige/lån av naust og båt; ta kontakt med laget sin materialforvaltar Einar Banken på tlf 971 52 096​​​ 

​Like vår side på facebook og fylg med på denne sida for oppdateringar rundt Sjfl. Sjå også aktivitetskalenderen heilt nederst på denne sida, samt informasjon under pekarane JAKT, FISKE, NJFF UNG og ANDRE TILBUD! 

 

Aktivitetskalender

Tilpass søket for aktivitet og kurs

Snarveier
Velg tidspunkt

Skjåk JFL

Tom Andre Hånsnar

Leder

Marius Hauge Flatmo

Nestleder

Einar Banken

Styremedlem

Roger Haugen

Kasserer

Hege Kveum

Styremedlem

Bli medlem av NJFF

Som medlem av NJFF får du tilgang til en rekke fordeler.

Jakt & Fiske
Som medlem av NJFF mottar du landets største jakt- og fiskemagasin rett hjem i postkassa. I tillegg har du tilgang til samtlige artikler i den digitale utgaven på nett.
Mine båter
Som medlem i NJFF kan du få tilgang til båter over hele landet. Alle båtene er plassert i vann med gode fiskemuligheter.
Bli medlem!