MENY hamburgermeny Close-menu button

Introjakter

Vi disponerer rådyrjakt på 3 forskjellige terrenger, Håøya i Oslofjorden og et terreng i Sørkedalen og ett i Maridalen. Utover høsten tilbyr vi introjakt på rådyr i alle tre terreng, Erfarne jaktledere går gjennom en del råd og tips, sikkerhetsregler mv før postene plasseres i terrenget og hunder slippes. Ved fall demonstreres slakting og stykning i passe porsjoner slik at deltakerne kan få med kjøtt hjem.

Dette kan du velge blant

Håøya

Håøya ligger i Oslofjorden rett nord for Oscarsborg, Deltakerne møter i Lagahølet Båthavntil angitt tid og transporteres i båt ut til jaktområdet. Deler av terrenget er kupert, men vi har erfaringsmessig relativt høy avskyting.

Deltakerne må ha med redningsvest og våpenet må transporteres i futteral om bord i båten.

Vi jakter dels i helgene og dels på ukedager. Med jakthund løs i terrenget på en øy kan vi ikke angi en sikker tid for når vi er tilbake på fastlandet.

 

Maridalen

Vi jakter på Mellomkollen i Maridalen. Store deler av terrenget ligger i et naturreservat med kupert terreng og grov skog. Det er knapt nok veier i området.

Deltakerne møter på parkeringsplassen på Skartil angitt tid.

I Maridalen jakter vi kun på ukedager. I starten av sesongen må jakta avsluttes før kl 1100 mens vi i november og desember kan jakte hele dagen.

Sørkedalen

Utgangspunktet i Sørkedalen er Årnes Parkering, jaktområdet ligger hovedsakelig rundt Høgåsen.

Det er flere veier inn i området med periodevis mange turgåere.

I Sørkedalen jakter vi kun på ukedager. I starten av sesongen må jakta avsluttes før kl 1100 mens vi i november og desember kan jakte hele dagen.

 

Felles regler

Av sikkerhetsmessige grunner tillater vi kun bruk av hagle under hundejakta. Alle må ha signalfarge minst i en caps størrelse.  Det er ikke tillatt å bruke grøvre ammunisjon enn tilsvarende bly nr BB eller finere enn nr 4. Deltakerne forlater ikke tildelt post før de får beskjed fra jaktleder.

Deltakerne betaler med Vipps før de møter, medlemspris kr 250 og ikke -medlem kr 500

Tilpass søket for aktivitet og kurs

Snarveier
Velg tidspunkt

NJFF Oslo

Viser 1-0 av 0

Viser 1-0 av 0