Hytter

Velkommen til en unik hytteturer i våre hytter Jaktstua, Lille Hundekilen og Tangane! Disse er blant Bambles virkelige perler. Eneste hytter i bruk i dette området, totalt usjenert, og fantastiske fiskemuligheter. (Fisketips? Små wobblere og sluker har vist seg effektivt....)

Her er det også plenty med bær og sopp, tilgangen varierer selvsagt med de enkelte sesonger. Turområdene er flotte, med flere stier gjennom området, og man treffer sjelden andre mennesker.
Hyttebøkene forteller om svært fornøyde leietakere. Mange skryter av den store stillheten, hyttenes utrolige beliggenhet, og muligheten til å kose seg utendørs i deilige sommerkvelder.
Hyttene har kjøleskap og solcelleanlegg. Utendørs er det bålpanner/bålplasser som kan brukes når forholdene tillater det. 
Det er flere steder god plass til å sette opp telt og/eller overnatte i f eks hengekøyer i tilknytning til hyttene. Det hører også båter med små motorer eller årer til hytteleie. Det fiskerike og store vannet Langen, som har både ørret, abbor (tryte) og røye, har svært beskjeden trafikk av båter og folk. Her hersker den store freden og idyllen mesteparten av året!
Langen har også en utrolig vannkvalitet, noe av det reneste man kan finne, og det er fine plasser på øyer og langs land hvor man kan dra på turer ved hjelp av båten.
Utleiesesongen 2023 åpner andre helga i mai.
I dette området er det ikke forstyrrende lys. Ved klarvær er nattehimmelen magisk med sine milliarder av stjerner. Sammen med lyder av fugler og dyr kan turen hit bli en mektig opplevelse.
Jaktstua og Tangane har utleie gjennom Inatur, mens Lille Hundekilen leies ut direkte fra hyttefadder. Denne hytte er opprinnelig en gammel husmannsplass, som Bamble jeger og fiskerlag i sin tid fikk pris for å ha restaurert. Den var et sørgelig skue etter mange års forfall, men gjenoppstod i sin fordums prakt!
Sommeren 2023 vil foreningen også renovere en liten hytte i samme området, som vi forventer ferdig innen høsten. Denne vil også leies ut via Inatur.
Hyttene ligger i kommunens skog Grønne stykket, og ved hytteleie har man anledning til å kjøre bil inn etter avtale. Melder du deg inn i Bamble JFL får du redusert pris på hytteleie, du har fiskekort inkludert i medlemskortet, du kan fiske med garn i store og fiskerike Langen, og du kan løse et veldig rimelig jaktkort for småvilt og rådyr for dette terrenget, og foreningens andre terrenger! 
Kontaktperson for hytter og all aktivitet på Grønne stykket, er John Kyrre Fjeldvik, tlf 9957 9432 mail kyrre@bjfl.no

Våre hytter

Ønsker du å leie våre hytter, finner du informasjon om booking under hver enkelte hytte.

 

Jaktstua 

Tangane 

Lille Hundekilen 

Uthuset 

Moen