Sjøørretcamp for ungdom

NJFF-Troms ønsker å satse på ungdommer, rekrutering og allment tilgjengelig fiske. Vi ønsker derfor å invitere ungdommer i våre lokallag til en stor Sjøørretcamp i 31.mai til 02.juni 2024. Sjøørretcampen vil foregå i Austerfjorden i samarbeid med Harstad Omland sportfiskerforening NJFF-Troms region. Vi vil tilrettelegge slik at ungdommer som deltar på campen skal oppleve spennende dager med sjøørretfiske, kunnskapsformidling med stort fokus på det sosiale og relasjonsbyggende innhold og opplevelser.

Campen vil være åpen for ungdommer i alderen 12- 20 år og vi ønsker å tilrettelegge for deltakelse fra ungdommer over hele Troms fylke.

Under kampen er det sjøørretfiske i sjø som er fokusområdet. Sjøørretfiske i sjø er svært spennende og utfordrende sportsfiskeaktivitet, samtidig som det er en aktivitet som er tilgjengelig langs kysten i hele Troms. Dette betyr at det er en aktivitet som vil kunne være lett tilgjengelig for ungdommer uansett hvor de kommer fra i fylket. Vi ønsker å vise denne ressursen til ungdommen.

Fokuset under campen vil være rekrutering og kunnskapsformidling. Under campen vil våre instruktører gi ungdommene teoretisk undervisning om fiskeplasser, og andre naturgitte forhold som kan være avgjørende for å lykkes med Sjøørretfiske i sjø. Ikke minst vil det under campen være viet mye tid til ulike metoder for praktisk fiske etter sjøørret med fluestang og slukstang, utstyrstips og allemannsretten. NJFF-Troms vil tilrettelegge for mulighet for overnatting i hytte, men også tilrettelegge for overnatting i teltleir. Det vil bli organisert felles måltider til lunsj og middag for både deltakere og instruktører.

Ta gjerne kontakt om dere har spørsmål!

 

20230610_173419.jpg.jpeg

 

Utstyrsliste:

- Sovepose

- Liggeunderlag

- Fiskeutstyr om du har til sjøørettfiske

- Varme klær

- Vadere om du har

- Powerbank (det er ikke strøm tilgjengelig)

- Vanlig utstyr som er kjekt å ha med på fisketur/tur kan være lurt å ha med da hele helgen brukes i telt utendørs

- Litt snacks 

- Redgningsvest om du har

- Eget telt om man har liggende

Legg i kalender
KONTAKT

Stian Dybvik

Tlf: 99386026

Del: