
Salat med andebryst
En salat med andebryst er nydelig på en varm sommerkveld. Med smakfull bringebær vinaigrette, ruccula, ristede nøtter og crispy andebryst blir dette garantert en favoritt.
Publisert: 21. juni 2021 kl. 19.05
Sist oppdatert: 17. juni 2021 kl. 21.31
Bringebær vinaigrette sammen med friske bringebær er en herlig kontrast til crispy andebryst. I denne oppskriften har vi brukt Vinaigrette Raspberry fra Kentish Condiments, men du kan selvsagt også lage din egen variant.
Oppskrift
Salat med andebryst
Ingredienser
4 personer:
4 stk andebryst
1 ts salt
1 ts pepper
100 gr blandet salat
1 flaske vinaigrette Raspberry
175 gr bringebær
0.5 stk agurk
0.5 stk rødløk
150 gr cherrytomater
100 gr nøttemiks
Slik gjør du:
- Varm opp stekeovnen til 125 grader.
- Ha salt og pepper på begge sider av andebrystene. Rut svoren med en skarp kniv.
- Varm opp en stekepanne på middels høy varme og fres andebrystene med skinnet ned til skinnet er crispy.
- Legg andebrystene i en ildfast form med skinnet opp. Plasser et steketermometer i den tykkeste delen av ett av brystene. Stek andebrystene videre i stekeovnen på midterste rille til de når en temperatur på 68 grader. La andebrystene hvile i 10 minutter før du deler dem i skiver.
- Del agurk og rødløk i skiver og cherrytomatene i to. Dander salat og resten av grønnsakene på hver tallerken. Topp med vinaigrette raspberry, pinjekjerner, nøtteblanding og andebryst i skiver.