MENY hamburgermeny Close-menu button

Jaktskyting

Det finnes 10 riflebaner og 13 haglebaner som driftes av jeger- og fiskerforeninger i Østfold. Her legges grunnlaget for vellykkede jaktskudd. Her arrangeres også storviltprøver og mange konkurranser gjennom året.

​​​Kurs og utdanning

Regionlaget utdanner og oppdaterer rifle- og hagleinstruktører i foreningene. Disse instruktørene står for mye av opplæringen ute i lokalforeningene. Vi utdanner også hagledommere og standplassledere.

 

Skytebaner

Her kan du finne en oversikt over JFF-skytebaner i Østfold, inkludert skytetider og kontaktpersoner:​​

Skytebaner i Østfold, oppdatert per 20-12-21

 

Konkurranser

Jaktskytterkonkurranser er et viktig aktivitetsområde i regionlaget. Vi setter opp terminlister, leverer premier til regionmesterskap, samler inn resultater fra arrangørene til klassesetting, og publiserer nyhetssaker på våre websider etter alle større mesterskap.

Her er terminlista for 2023:

Terminliste jaktskyting 2023, per 14-12-22

 

Her finner du en tipsliste for arrangører av jaktskytestevner:

Huskeliste for arrangører av jaktskytestevner.pdf

 

Vi engasjerer oss også i forbindelse med revidering av jaktskytterreglementet i NJFF. Her har du vårt siste innspill til revisjonen for reglementet 2020-2024:​

Nye regler jaktskyting 2020-2024 - innspill fra NJFF Østfold september 2019.pdf
 

 

Stevneresultater

For stevneresultater, sjekk arrangørens hjemmesider, eller for haglegrenene www.leirdue.net​. Regionmesterskap (tidligere fylkesmesterskap) lager vi nyhetssaker på.

Vi i regionlaget har ansvaret for å følge opp at alle terminlistefestede stevner blir tellende i klasseføringen, så alle arrangører skal sende klasseføringslister til oss.

Vi sitter dermed også på resultatlister fra mange år tilbake. Kontakt oss gjerne dersom du er ute etter bestemte resultater, så kanskje vi kan finne de frem i vårt arkiv.

Her kan du finne terminlista for hele NJFF:

https://www.njff.no/jaktskyting/terminlister-for-skytekonkurranser