Kokkeshow på Camp Villmark 2024
Camp Villmark feirer 40 år med messe for de friluftsinteresserte, og også i år blir det kokkeshow både lørdag og søndag. NJFFs Anine Gutubakken Byles blir med de dyktige kokkene Svein Jæger Hansen og Joar Søhoel, og i år står tapas og turmat på menyen.
Publisert: 13. mars 2024 kl. 08.43
Sist oppdatert: 13. mars 2024 kl. 09.19
Joar, Svein og Anine lover både god mat og god stemning. Ikke minst blir det smaksprøver til publikum.
Program for Kokkeshowet 2024:
Lørdag 16. mars kl. 14 blir det tapas på Real Turmat-scenen
Joar: Mongolian beef og garvakjøtt med tyttebærrømme.
Anine: Albóndigas - spanske kjøttboller med viltkjøtt. Patatas bravas og aioli.
Svein: Jægermiksmarinert ytrefilet av rein toppet på grosstini med kremet ost. Eplesyltet rødløk med rødbetkraft. Hjemmelaget elgpølse fylt med lokal ost, på en seng av stekt gulrotkrem.
Søndag 17. mars kl. 13 blir det turmat på Real Turmat-scenen
Joar: Tunfisk (Norges største tunfisk tatt på stang) og baconrullade med blåskimmelost.
Anine: Sausage rolls til matpakka og pizzasnurrer på primusen.
Svein: Suovaspasta med masse digge grønnsaker og skogssopp. Viltbuljong med grønnsaker og finkuttet reinsdyr tunge & varmrøkt reinsdyrhjert.