Camp Villmark feirer 40 år med messe for de friluftsinteresserte, og også i år blir det kokkeshow både lørdag og søndag. NJFFs Anine Gutubakken Byles blir med de dyktige kokkene Svein Jæger Hansen og Joar Søhoel, og i år står tapas og turmat på menyen.

Kokkeshow på Camp Villmark 2024

Camp Villmark feirer 40 år med messe for de friluftsinteresserte, og også i år blir det kokkeshow både lørdag og søndag. NJFFs Anine Gutubakken Byles blir med de dyktige kokkene Svein Jæger Hansen og Joar Søhoel, og i år står tapas og turmat på menyen.

Publisert: 13. mars 2024 kl. 08.43

Sist oppdatert: 13. mars 2024 kl. 09.19

Joar, Svein og Anine lover både god mat og god stemning. Ikke minst blir det smaksprøver til publikum.

Camp villmark-2022.JPG
Kokkeshow: Anine, Svein og Joar fra Camp Villmark i 2022.

Program for Kokkeshowet 2024: 

Lørdag 16. mars kl. 14 blir det tapas på Real Turmat-scenen

Joar: Mongolian beef og garvakjøtt med tyttebærrømme. 

Anine: Albóndigas - spanske kjøttboller med viltkjøtt. Patatas bravas og aioli.

Svein: Jægermiksmarinert ytrefilet av rein toppet på grosstini med kremet ost. Eplesyltet rødløk med rødbetkraft. Hjemmelaget elgpølse fylt med lokal ost, på en seng av stekt gulrotkrem.

Sausage rolls er perfekt fingermat som du kan nyte til både lunsj og middag. Med ferdig butterdeig lager du disse nydelige munnfullene i en fei. De er også gode å pakke med seg i matpakken om du skal på tur.
Sausage rolls: Perfekte å pakke med seg matpakken.

 

Søndag 17. mars kl. 13 blir det turmat på Real Turmat-scenen

Joar: Tunfisk (Norges største tunfisk tatt på stang)  og baconrullade med blåskimmelost.

Anine: Sausage rolls til matpakka og pizzasnurrer på primusen.

Svein: Suovaspasta med masse digge grønnsaker og skogssopp. Viltbuljong med grønnsaker og finkuttet reinsdyr tunge & varmrøkt reinsdyrhjert.

Camp villmark.jpg
Anines tapas: Spanske kjøttboller, patatas bravas og aioli.

Anines tapasoppskrifter og turmat

Her finner du flere oppskrifter på vilt, fisk og ville vekster