Viltkjøtt, pasta og pesto med cherrytomater og rødløk smaker helt nydelig. Denne middagen har du ferdig på under 20 minutter.

Viltkjøtt, pasta og pesto

Viltkjøtt, pasta og pesto med cherrytomater og rødløk smaker helt nydelig. Denne middagen har du ferdig på et blunk.

Enkel30 min

Ingredienser

Antall porsjoner

4

Viltkjøtt, pasta og pesto:

400 g

pasta (penne)

1 stk

rødløk

10 stk

cherrytomater

400 g

viltkjøttdeig

0.5 ts

salt

0.5 ts

pepper

1 glass

pesto

1 pose

ristede pinjekjerner

1 dl

revet parmesan

Pesto

Du kan selvsagt lage hjemmelaget pesto også. Vi har oppskrift på ramsløkpesto, men du kan fint erstatte ramsløken med basilikum. 

Slik gjør du:

Viltkjøtt, pasta og pesto:

 

Kok pastaen etter anvisning på pakken.

 

Del rødløken i skiver og cherrytomatene i to.

Varm opp en stekepanne på middels høy varme, og fres rødløken i et par minutter. Tilsett kjøttdeigen og krydre med salt og pepper. Stek til kjøttet er gjennomstekt. 

Tilsett pesto, pasta og cherrytomater, og rør det hele godt sammen. La det putre i et par minutter.

 

Server gjerne viltkjøtt, pasta og pesto med godt brød, ristede pinjekjerner og revet parmesan.

Tips:

Server gjerne med brød ved siden av. Vi har flere gode oppskrifter på hjemmelaget brød. 

Hjemmelaget brød

Flere oppskrifter med viltkjøtt