
Viltkjøtt, pasta og pesto
Viltkjøtt, pasta og pesto med cherrytomater og rødløk smaker helt nydelig. Denne middagen har du ferdig på under 20 minutter.
Publisert: 08. januar 2022 kl. 07.00
Sist oppdatert: 05. januar 2022 kl. 14.44
Oppskrift
Viltkjøtt, pasta og pesto
Ingredienser
4 personer:
400 gr pasta (penne)
1 stk rødløk
10 stk cherrytomater
2 ss olivenolje
400 gr kjøttdeig av vilt
Salt/pepper
1 glass grønn pesto
Tilbehør:
Ristede pinjekjerner
Parmesan
Slik gjør du:
- Kok pastaen etter anvisning på pakken.
- Del rødløken i skiver og cherrytomatene i to.
- Varm opp en stekepanne på middels høy varme, og fres rødløken i et par minutter. Tilsett kjøttdeigen og krydre med salt og pepper. Stek til kjøttet er gjennomstekt.
- Tilsett pesto, pasta og cherrytomater, og rør det hele godt sammen. La det putre i et par minutter før du serverer det.
- Server gjerne viltkjøtt, pasta og pesto med godt brød, ristede pinjekjerner og revet parmesan.