MENY hamburgermeny Close-menu button
Viltkjøtt, pasta og pesto med cherrytomater og rødløk smaker helt nydelig. Denne middagen har du ferdig på under 20 minutter.

Viltkjøtt, pasta og pesto

Viltkjøtt, pasta og pesto med cherrytomater og rødløk smaker helt nydelig. Denne middagen har du ferdig på under 20 minutter.

Publisert 05. januar 2022 kl. 14.44

Oppskrift
Viltkjøtt, pasta og pesto

Ingredienser
4 personer:

400 gr pasta (penne)
1 stk rødløk
10 stk cherrytomater
2 ss olivenolje
400 gr kjøttdeig av vilt
Salt/pepper
1 glass grønn pesto
Tilbehør:
Ristede pinjekjerner
Parmesan

Slik gjør du:

  1. Kok pastaen etter anvisning på pakken.
  2. Del rødløken i skiver og cherrytomatene i to.
  3. Varm opp en stekepanne på middels høy varme, og fres rødløken i et par minutter. Tilsett kjøttdeigen og krydre med salt og pepper. Stek til kjøttet er gjennomstekt. 
  4. Tilsett pesto, pasta og cherrytomater, og rør det hele godt sammen. La det putre i et par minutter før du serverer det.
  5. Server gjerne viltkjøtt, pasta og pesto med godt brød, ristede pinjekjerner og revet parmesan.

Fire gode brød du kan servere til vilt, pasta og pesto: