Softis i snøen er ikke bare godt, det er også en morsom aktivitet for familien. Ikke minst er det en gyllen anledning til å bruke fjorårets bær fra fryseren.

Påskekos og turmat

Påsken forbinder vi med Kvikk Lunsj, appelsin og god mat enten du er hjemme eller på hytta. Vi har både tipsene og oppskriftene til skiturene, gåturene og påskekosen.

Publisert: 18. mars 2024 kl. 13.53

Sist oppdatert: 25. mars 2024 kl. 11.24

Nyttige tips til turmaten

  • Kutt opp alt av ingredienser hjemme
  • Pakk smart
  • Tenk på vekt om turen er lang
  • Om du har med saus, suppe eller annet flytende, ha det over på en tom brusflaske. Ha gjerne en pose utenpå emballasjen så du unngår lekkasje
  • Velg retter som alt-i-ett-gryter. Da blir det mindre oppvask på turen. Det er også både raskt og lettvint siden du gjør den største jobben hjemme

10 tips til turmaten

Det meste kan lages på primusen eller på bålet, det handler bare om litt planlegging og gode forberedelser før turen. Her får du 10 smarte tips for å lykkes med turmaten.

Her finner du turmattipsene External-link icon

Kvikk Lunsj-vaffel

Kvikk Lunsj-vaffel er perfekt påskekos. I tillegg til at det smaker utrolig godt, så er dette også en morsom aktivitet for barna i påsken. Eller lettvint for de voksne å slenge sammen. 

Oppskriften finner du her External-link icon
Kvikk Lunsj+vaffel=sant. Kvikk Lunsj-vaffel er rett og slett perfekt kosemat til påsken. Disse er veldig enkle å lage og smaker utrolig godt.

Påskens turmat

Her finner du flere oppskrifter på turmat

Påskekos - frokost, middag og dessert

Her finner du flere oppskrifter